A legtöbben ingatlanközvetítő nélkül vágnak bele a lakáseladásba. Ha régóta olvasol tudod, hogy sosem gondoltam, a tulajdonosok képtelenek eladni a lakásukat. De van, amikor ez nem megy.

Ha a 10 tünet legalább felét érzékeled, akkor bízz meg egy ingatlanközvetítőt. Például engem! ?

 1. Fogalmad sincs, jó áron hirdeted-e
  A hasadra ütöttél, vagy némi kutatómunka után meghatároztál egy árat? Ennyi pénzre van pont szükséged? Ez okés. De valójában fogalmad sincs, hogy ez reális-e, hogy ennyiért el tudod-e adni, vagy épp nem kaphatnál-e érte sokkal többet is?
 2. Snassz a hirdetésed
  A hirdetésed mindössze pár száraz adatból, az árból, az elhelyezkedésből, na meg a nélkülözhetetlen „Ingatlanosok kíméljenek!” szövegből áll.
 3. A fotóid inkább ijesztenek (vagy nincsenek is)
  A képek a lakásodról sötétek, egyáltalán nem mutatják meg a lakás valódi képét. Lényegében semmi nem látszik, csak a nappali sarkában a nagy barna fotel, meg az ágy a hálóban. Amikor pedig háromszázadszorra végigpörgeted, akkor veszed észre, hogy a gyerek rajta maradt a WC-n.
 4. Nem hív senki
  Ha a lakásodról van szó, süket a telefonod. Minden alkalommal összerezzensz, amikor csörög a mobil, de valamelyik családtagod, munkatársad keres. Vagy rosszabb esetben egy piackutató cég.
 5. Túl sokan hívnak
  Annyian keresnek, hogy elgondolkodtál, hogy felveszel egy személyi asszisztenst. Vegyél is, úgy hívják: ingatlanközvetítő.
 6. 10-ből 9 érdeklődő csak nézelődik
  A legtöbben csak múzeumnak tekintik a lakásod, és nem több nekik, mint egy szombat délutáni programra. Ennek köszönhetően neked már három hete nem volt ilyesmiben részed. Komolyan gondolkodsz, hogy belépőt szedsz, és a „Rákóczi u. 9. 5/b” feliratú hűtőmágneseket gyártatsz.
 7. 10-ből 9 érdeklődő rácsodálkozik a lakásra
  „Jé, nincs lift?’,”Ez tényleg cirkó?” vagy „Könnyűszerkezetes? Az nem lesz  jó!”. Te tétlenül ülsz, hogy de hát ez mind le volt írva a hirdetésbe, és nem érted, mit keresnek akkor itt ezek az emberek. (Nem olvasnak, egyébként.)
 8. Több, mint 3 hónapja árulod
  Ha a mai pörgő piacon több, mint 3 hónapja kint van a lakásod, akkor valami nincs rendben. Itt az ideje segítséget kérni.
 9. Egyre sürgősebb az eladás
  Amikor elkezdted árulni, azt hitted nem sürgős. Most pedig már az. Ne hagyd az utolsó pillanatig húzódni a dolgot. Még akkor se, ha ez bejött a szakdolgozatodnál, a vizsgáknál, és a munkahelyeden is. Ne akarj az utcára kerülni.
 10. Több időt töltesz a lakáseladással, mint bármi mással
  Beleértve a munkahelyed, a családod, a barátaid, a hobbid, önmagad. Ha úgy érzed, gyakorlatilag nem teszi ki más a mindennapjaid, ha minden gondolatod e körül jár akkor itt az ideje, hogy leadj a terhekből.

Ha úgy érzed, elég volt, ha  a tünetekből legalább ötöt tapasztalsz, akkor ne habozz.  ☞Olvasd el☜ az ajánlatom, és jelentkezz! ?