Kiheverted már a karácsonyi vacsorát? Feltankoltál bejgliből a következő decemberig? Végignézted már az összes karácsonyi filmet? Akkor jó helyen jársz, örülök, hogy itt vagy! ☺

Szilveszterig mindennap megosztok veled egy történetet, egy-egy érdekes, vicces vagy éppen megható sztorit, ami 2014-ben történt velem az ingatlanpiacon.

Ma például a leggyorsabb lakáseladásomról mesélek neked, ami szerintem új világrekord! ☺

☞ Mennyi idő alatt lehet eladni egy lakást? – ezt kérdezik tőlem a leggyakrabban az ingatlantulajdonosok.
A válaszom általában: attól függ. ☺

Persze létezik ennél konkrétabb felelet is; a rám bízott lakások 82%-át általában 3 hónap, a maradék 18%-ot 6 hónap alatt el tudom adni. Egyetlen kivétel volt, Kata lakása, amiről nemrégiben már ☞ írtam egy cikket. ☜

A személyes rekordom azonban nem a 3 hónap, de még csak nem is 3 hét. Képzeljétek, a leggyorsabb lakáseladásom 2014-ben 25 perc volt!

Leírom még egyszer:

25 perc alatt eladtam a lakást.

Azt nem merném állítani, hogy mindig ennyire hatékony vagyok, általában kell egy kis idő, amíg elkészítem a lakás portfólióját és feltöltöm a hirdetéseket az internetre… ☺

Ám van olyan, amikor a kereslet és a kínálat gyönyörűen egymásra talál.

Ha már régebb óta követed a blogomat, akkor tudod, hogy én nem csak lakáseladásban segítek a tulajdonosoknak, hanem venni is.  Sokan fordulnak hozzám azt kérve, hogy találjam meg nekik álmaik otthonát.

Egyszer éppen egy új lakáshoz hívtak. A tulajdonos szeretett volna minél hamarabb túladni rajta. Ennek az égvilágon semmi akadálya nem volt, a lakást ugyanis jó áron ajánlotta, jó állapotban, jó környéken, szóval már az első telefonbeszélgetésnél tudtam, hogy könnyű dolgom lesz.
De azt nem sejtettem, hogy ennyire!

Amikor beléptem a lakásba, egyből láttam, hogy ez az, amit egy másik ügyfelem keres; azonnal felhívtam, és mivel a közelben volt, ezért perceken belül megnézte, beleszeretett és 20 perc múlva már az adásvételi szerződést írtuk hármasban – a régi és az új tulajdonossal.

Oké, bevallom, nem lett övé 25 percen belül a lakás, a tulajdonjogokat mindössze másnap reggel szerezte meg – de csak azért, mert aznapra már bezártak a bankok és csak másnap tudta elintézni a lakás vételárának átutalását… ☺

Ez persze szerencsés véletlen volt, senkinek sem tudom 100%-ra megígérni, hogy 25 percen belül eladom a lakását.

De azt tudom garantálni, hogy szakértelmemmel, hozzáértő tanácsaimmal bármelyik tulajdonos rövid időn belül értékesítheti az ingatlanát!

Ha 2015-ben te is szeretnéd gyorsan eladni a lakásod, vagy mihamarabb új otthonba költöznél, januárban  keress bátran☜