Lassan vége az évnek, jönnek az ünnepek. Ilyenkor mindig érdemes kicsit összeszegezni az eltelt évet, végigvenni, mit és miből tanultunk. Miket tapasztaltunk meg. Mik azok a dolgok, amiket tovább viszünk magunkkal a következő évre. Évértékelés Ingatlan-tanácsadó.hu módra!

Leültem egy finom tea mellé, és összegyűjtöttem én is, hogy milyen új tapasztalatokat szereztem ebben az évben.

Az év egyik legboldogabb tanulsága az, hogy itt vagy: számunkra ez azt jelenti, hogy fontos számodra annyira a lakásod eladása, hogy utána olvass. Te már tudod, hogy ez nem olyan könnyű, mint az egyszeregy. Örülök, és remélem, sok tudást tudtam neked átadni, és talán már azon boldog tulajdonosok közé tartozol, akiknek sikerült 2015-ben eladni az ingatlanjukat!

Másrészről jó ez az év, hiszen azt tapasztaltam, hogy egyre több az igényes lakáseladó. Egyre többen vagytok, akik tudjátok, mit szeretnétek, mire vágytok, mit vártok el. Sok olyan emberrel volt alkalmam együtt dolgozni ebben az évben, akik amellett, hogy fantasztikus emberek (többek között ezt imádom ebben a szakmában…), nyitottak voltak, és pontosan fel tudták mérni, mit szeretnének. Tudták, hogy ingatlanközvetítő nélkül nehezebben ment volna nekik az eladás, nehezebben működtek volna a folyamatok. Ti mind elismertétek a szakértelmem, és ezt köszönöm nektek! Nektek köszönhető ez, hogy itt vagyok, és még mindig hiszek ebben a hivatásban!

És bár nagyon sok jó tapasztalatot szereztem ebben az évben, sajnos vannak dolgok, amik azért lassabban haladnak! Sajnos a szakmával szembeni ellenszél nem látszik csökkenni, még mindig sokan sztereotipizálnak, sokan nem tesznek különbséget, és egy nagy masszaként értelmezik az ingatlanosokat.

Ehhez persze kellenek a „kollégák” is, akik továbbra is trükkökkel, amatőr hozzáállással végzik a munkájukat, mindig a saját, mintsem az ügyfeleik érdekeit szem előtt tartva. Persze, sok kis lépésből tevődik végül össze a NAGY VÁLTOZÁS, szóval azért nem szabad elkeseredni! ?

Bízom benne, hogy a következő évben még több lépést teszünk az elégedett lakáseladókért, és egy sikeres, elismert ingatlanos szakmai közösségért!

Végül pedig, mindenkinek gratulálok, aki értékesítette az ingatlanát ebben az évben! És mindenkinek sok sikert kívánok, aki még nem járt eredménnyel, vagy épp 2016-ra tervezi az eladást!

Belevágunk együtt?  ☞Írj ☜, hogy jövőre együtt örülhessünk!