Ingatlanközvetítővel együtt dolgozni nagyon kifizetődő tud lenni. Nem csak időt, de akár pénzt is spórolhat neked, miközben a lakáseladás során rád nehezedő terhek nagy résztét leveszi a válladról. De ez csak akkor igaz, ha jó ingatlan tanácsadót választasz magad mellé! Sajnos vannak olyanok a szakmán belül, akik nem a tisztességről lettek elsősorban híresek. 

Mi a jele annak, hogy rossz ingatlanközvetítővel hozott össze a sors?

 • Két hete nem beszéltél vele

  Ha két hete feléd sem nézett az ingatlanközvetítő, akkor már épp itt az ideje, hogy elkezdj gyanakodni! Elég valószínű, hogy semmi sem történt az értékesítéssel, esetleg az is, hogy már el is felejtette, hogy kötött veled is megbízást…

 • Nem találod a lakásod hirdetéseit

  Hiába keresed és kutatod a lakáshirdetésedet, egyszerűen sehol sem találod.  Majd lehet, hogy nagy nehezen  rábukkansz a 233. oldalon. Szerinted lesz, aki ellapozgat a 233. oldalra? Ez azt jelenti, hogy a megbízottad nem foglalkozik a hirdetés frissítésével.

 • Nem éred el soha

  Ha megpróbálod vele felvenni a kapcsolatot, nem hív vissza, vagy csak esetleg napokkal később. Akkor sem mond semmi érdemlegeset, esetleg megígéri, hogy hamarosan bővebben tájékoztat. Ez már tényleg ok a riadósztatásra!

 • Félrebeszél és semmitmondóak a válaszai

  Úgy érzed, nem tájékoztat eléggé. A kérdéseid kikerüli, a válaszai sablonosak.

 • Sürgeti az eladást

  Sürgeti az eladást, nem biztat alkura, nem vázolja a lehetőségeid, olyan ajánlatokba akar belekényszeríteni, ami neked nem felel meg. Ez csak annak a jele, hogy nem veszi elég komolyan a munkáját és szeretne minél hamarabb túl lenni a feladatán. Pedig Te egyáltalán nem azért fizeted, hogy aztán lerázzon!

 • A vevő érdekeit képviseli

  Ööö… tessék? Igen, sajnos a legtöbb ingatlanközvetítő ma Magyarországon, hiába veled kötött szerződést, és hiába te fizeted majd ki, a vevő érdekeit képviseli, esetleg még szövetkezik is vele a hátad mögött.

Ha szükséged lenne egy új, megbízható ingatlan tanácsadó, akkor keress minket bátran! Mi segítünk neked, hogy a lehető legzökkenőmentesebben tud eladni az egyik legnagyobb vagyontárgyadat.

Ide kattintva akár már most is foglalhatsz magadnak időpontot.