Már régóta gondolkodsz rajta, hogy talán… egyszer… lehet, hogy…
De előbb az ingatlanpiac volt rossz. Aztán az anyagi helyzet. Aztán a világgazdaság. A politika. A csillagok állása.

Ne halogasd tovább: összegyűjtöttünk neked 5+1 okot, hogy miért kell MOST belevágnod az ingatlan eladásába!

A lakáseladás nagy feladat, elköltözni hatalmas változást jelent és megértjük, hogy sokan évekig is hezitálnak, mire sikerül elhatározniuk magukat és belevágnak. Ki akarják várni a tökéletes pillanatot, az ideális körülményeket, amikor minden összeáll és a lehető legjobban, leggyorsabban, legegyszerűbben tudják majd eladni az ingatlant.

Tudod, mit? Ez a helyzet éppen MOST állt elő!

És ez nem ilyen buddhista „élj a pillanatnak” elmélet: ezt a mindennapi tapasztalatok alapján mondom. Most jött el az ideális pillanat, amire már oly’ régóta vártál!

5+1 ok, miért add el MOST az ingatlanodat:

 1. Mert most van pénz
  A válságnak vége, és sokan, akik halogatták a lakásvásárlást, mostanra határozták el magukat.
  Igen, az elmúlt években is előfordult, hogy gyerekek születtek, össze- vagy szétköltöztek párok, az utódok kiröppentek a fészkekből – de a családok próbálták visszafogni a költéseket és sokan inkább béreltek, minthogy a kétes gazdasági helyzetben belevágjanak egy lakásvásárlásba.
  Ők most „szabadulnak rá” a lakáspiacra és keresik az ideális otthont.
 2. Mert a pénzügyi botrányok miatt biztos befektetést keresnek az emberek
  Az elmúlt hónapokban ezektől a botrányoktól volt hangos a média – és hidd el, most sokan úgy érzik, hogy a bankokat és pénzintézeteket messziről el kell kerülni!
  Most mindenki olyan megtakarítást akar, ami felett ő rendelkezik, amit nem vehet el az állam, nem sikkaszthat el egy pénzember.
  Akinek van néhány befektetendő milliója, az most ingatlant vásárol, mert értékálló, reális és a jelenlegi piacon is jó hozamú befektetésnek számít.
 3. Mert sokan most számolnak el (le) a bankokkal.
  Sokan vannak, akiknek hirtelen pénze lett és sokan vannak, akik elégedetlenek, ezért inkább eladják a lakásukat – és másikat keresnek helyette.
  Csak úgy forr az ingatlanpiac.
 4. Mert a fentiek miatt hatalmas a kereslet – és szűkös a kínálat
  Sokkal többen akarnak ingatlant venni, mint ahány eladó lakás a piacon van – ezért ha jó a lakásod, akkor most pillanatok alatt elkelhet!
 5. Mert most mindenki arról beszél, hogy most add el az ingatlanodat.
  Ez nem csak az én véleményem: csak úgy pezsegnek a szakmai cikkek és portálok a kedvező ingatlanpiaci helyzetről szóló diskurzusoktól.

+1 Mert most jó áron, jó feltételekkel és gyorsan el tudod adni az ingatlanodat


Kell ennél több?

TE mikor vágsz bele az ☞ ingatlanod eladásába? ☜