Azt mondod, kicsit pimasz vagyok? Lehet… ? De hiszem, és vallom, hogy ingatlanközvetítő segítségével jobb áron fogod tudni eladni az ingatlanod. Ráadásul egy csomó költség van, amelyet ingatlan tanácsadóként átvállalok tőled.

Igen, ki kell, hogy fizesd a közvetítői díjam. De nem kell kifizetned a hirdetéseket, az energetikai tanúsítványt, külön ügyvédet, és sorolhatnám. Nem a Te időd telik feleslegesen… Szóval, én igyekszem pénzt spórolni neked. Lássuk csak, mire költheted ezt a pénzt? ?

 1. Nyaralás
  Lehet, hogy nem egy éves, kontinenseket átívelő utazás, de a megmaradt pénzed költheted egy kis pihenésre a lakáseladás vagy a költözés után. Megérdemled!
 2. Finomságok
  Menjetek el vacsorázni, és ne nézzétek, mit választotok! Ünnepeljétek meg a jó döntéseket, és a sikeres lakáseladást!
 3. Szebb otthon
  A plusz pénzt, amit például egy jó ártárgyalás következményeként tudhatsz magadénak költheted arra, hogy a következő otthonod szebb lehessen. Mondjuk egy festés, vagy 1-2 új bútor, olyan dekoráció, amelyre mindig is vágytál, de valahogy mindig akadt valami fontosabb, amelyet meg kellett vásárolni.
 4. Könnyebb élet
  Gyűlölsz mosogatni? A mosógéped a ’80-as években is csak jóindulattal volt középkorúnak nevezhető? Egészen biztos vagyok benne, hogy azon a pénzen, amit azzal spórolsz, hogy velem dolgozol, vehetsz egy mosogatógépet, vagy egy új mosógépet. Vagy egy új TV-t. Mit szólsz?
 5. Új otthon, új ruhák
  Nem lenne rossz, ugye? Új otthonhoz dukálhat pár új ruhadarab is, nem? Mit gondolsz? Vegyél magadnak egy rendes téli kabátot, jön a hideg!

Ez csak pár tipp, és persze tudnod, kell, hogy sok mindentől függ, végül mennyi plusz marad és kerül a zsebedbe. De amit biztos nem szeretnél, hogy veszíts a lakáseladáson, ugye?

Ha így van, ☞jelentkezz☜, és én azon leszek, hogy a lehető legjobban járj!