Ingatlan tanácsadónak lenni érdekes feladat, jó esetben az ügyfél között – vagyis közted – és köztem egy erős kapcsolat alakul ki.

Az eladáshoz szükséges, hogy olyan dolgokat is megossz velem, amelyeket egy „idegennek” nem mesélnél el. Éppen ezért gyakori az, hogy a klasszikus feladataimon túl is segítek neked.

 1. Kimentem érte a reptérre, és el is vittem oda
  Egyszer az egyik ügyfelem kizárólag az adásvételi szerződés miatt utazott haza külföldről. Összesen 4 órát töltött az országban. A minél gyorsabb ügyintézés érdekében kimentem érte a reptérre (nagyon korán volt ), majd a szerződés aláírása után ki is vittem a gépéhez.
 2. Elvontattam a lerobbant kocsiját
  Szintén adásvételi szerződésre sietett az ügyfelem, amikor lerobbant a kocsija. Kérdés sem volt, hogy szerzek neki egy vontatót, és segítek neki. Stílusos érkezés volt!
 3. Mi ez a hang?
  Egy régi ügyfelem hívott fel az üzletzárás után hónapokkal, hogy furán zúg a cirkó. Mi lehet az oka? Egy fiatal srác, annyira nem ért az ilyesmihez. Kimentem hozzá. Még szerencse, ugyanis egy cseppnyi nyomás sem volt már a szerkezetben…
 4. Elmentem a cipőjéért
  Az egyik ügyfelem pont az adásvételi után költözött külföldre. Ezek igen kaotikus napok voltak, hogy megkönnyítsem neki, például én mentem a cipészhez a lábbelikért.
 5. Beteg lett a gyerek
  Az egyik ügyfelem – egy kétgyermekes anyuka – került bajba, amikor a kisebbik gyermekével otthon kellett, hogy maradjon, mert beteg lett. De a másik, ovis kis csöppségért nem volt ki elmenjen. Kocsiba pattantam, és hazafuvaroztam a kislányt.

Szeretem, ha az ügyfeleim úgy érzik, bízhatnak bennem, hogy megkérhetnek olyan dolgokra, amelyek nincsenek a „munkaköri leírásomban”.

Mit gondolsz, te meg tudnál bízni bennem?

☞Kattints☜ az ajánlatomért!