Boldog születésnapot nekünk! Eltelt egy év az Ingatlan-tanácsadó életében, és az első születésnap alkalmából visszanéztünk, számoltunk, osztottunk, szoroztunk és egy csomó izgalmas adatot találtunk.

Jöjjön néhány érdekesség!

Az Ingatlan-tanácsadó csapata (élén velem, azaz Rák Edit ingatlanszakértővel) nem tegnap kezdte a szakmát, de tény, hogy az ingatlan-tanácsadó weboldal mindössze egy éve született. Most gyújtjuk az első gyertyát a tortán ☺

Ezalatt az egy év alatt

33 275 olvasónk volt: ennyien olvastátok el összesen az összes blogbejegyzést.
A legtöbben – nem túl meglepő módon – a „lakáseladás” kulcsszóval találták meg a honlapunkat, vagyis ezt a szót pötyögték be a keresőbe, és a találatok közül az Ingatlan-tanácsadó oldalára kattintottak.

A legnépszerűbb cikkünk ☞ „A 7 titok, amelyeket alkalmazva hirdetéseid mágnesként vonzzák a vevőket” ☜ volt, amiben olyan trükköket osztottunk meg, amik segítenek abban, hogy többen nézzék meg az ingatlanhirdetésedet és többen akarják megnézni a lakásodat. Olyan érdekességek voltak benne, mint az utca fotózása, a célcsoport meghatározása, az alaprajz elkészítése… csupa-csupa olyan téma, amiknek később külön cikkeket is szenteltünk.
☞ Kattints ide és olvasd el az eddigi legnépszerűbb cikkünket!

Ezt a bejegyzést eszméletlenül sokan olvasták: a fenti 33 275 olvasóból 1 240 erre a cikkre volt kíváncsi!

És ha már olvasókról beszélünk, ne feledkezzünk meg arról, hogy az elmúlt egy év alatt egy könyv is született, amit azoknak írtunk, akik maguk szeretnék eladni lakásukat.
☞ A könyvet itt leled. ☜

Hányan iratkoztak le hírlevelünkről?

Tudtad, hogy az ingatlan-tanácsadónak hírlevele is van?
☞ Ide kattintva feliratkozhatsz rá, és nem mellesleg küldök neked ajándékba egy „Hogyan adjuk el a lakásunkat még a legrosszabb piaci helyzetben is?” című tanulmányt. Az elmúlt egy évben 2 655 ember iratkozott fel erre a hírlevélre!

És bevalljuk, sokan le is iratkoztak róla, az elmúlt évben 446-an, és ez minket örömmel tölt el!
Hogy miért örülünk minden alkalommal, ha valaki leiratkozik?
Azért, mert ez azt jelenti, hogy nincs már szüksége a segítségünkre, hiszen SIKERÜLT, eladta a lakását!
Hurrá!

Persze a számok azt mutatják, hogy nem mindenki iratkozik le, akinek sikerült eladni a lakást, hiszen az ingatlan-tanácsadó csapata az elmúlt egy évben a rá bízott lakásoknak 99,3%-át eladta, ügyfeleink pedig 97,9%-ban elégedettek a munkánkkal. Igazából ezek azok a számok, amikre a legbüszkébbek vagyunk!
(És hogy miért nem 100%? Hát azért, mert volt EGYETLEN lakás, amit nem sikerült értékesíteni: Kata történetét ☞ ide kattintva olvashatod.)

Persze meg is dolgoztunk a 99,3%-os értékesítési arányért: az elmúlt egy évben az irodából 108 256 e-mailt küldtünk el, és összesen 861 bögre kávét ittunk meg, hogy mindig frissek és energikusak legyünk ?

De most már elég a számokból: ma hátradőlünk, felvágunk egy tortát, bontunk egy üveg pezsgőt, és megünnepeljük az első születésnapunkat!

Köszönjük neked, hogy velünk ünnepelsz!
Egészségedre!