Egy ingatlanközvetítő blogon mit keres a pizza és az én ízlésem? Lássuk csak.

Ez a párhuzam leginkább az ingatlanok tulajdonosainak lesz őrült tanulságos és hasznos. Ha Te is közéjük tartozol, akkor figyelj!

A tulajdonosok nagyrésze – talán pont Te is – első felindulásból úgy dönt, hogy eladáskor annyi közvetítővel köt szerződést, amennyi szembe jön, hiszen a nagy számok törvénye alapján majd amelyik a legügyesebb, hoz egy vevőt és annak kifizeti a jutalékát! Nagyobb szám, jobb esélyek!

Viszont ha valóban eladni akarsz és mindezt azokkal a feltételekkel, amik számodra a legjobbak, jobb, ha kicsit mögé gondolsz a dolognak, fogsz látni egy másik olvasatot is.

És itt jönnek a pizzások és az én jóizlésem a képbe:)

Ez a szituáció pontosan egyezik azzal, mikor megéhezel és pizzát rendelsz.

De nem ám a szokásos módon, hanem felhívsz egyből 10 pizzást és azt mondod mindegyiknek, hogy annak fizetsz, aki a leggyorsabban kihozza a pizzát, mert éhes vagy!

Mit gondolsz? Milyen minőségű pizzát fogsz kapni, ha az a lényeg, hogy gyorsan legyen ott?

  1. Jön majd az első, aki odaér egy félig sült pizzával… de ő volt az első! (Minőség nulla!)
  2. Megérkezik a második, egy szintén gyenge minőségű étellel, de konstatálja, hogy lemaradt…
  3. Talán még jön egy harmadik… de több már biztosan nem! Ők már neki sem állnak megsütni, hiszen valaki már úgyis biztosan gyorsabb volt…

Ugyanígy van az ingatlanközvetítők között is.

Minél több irodával kötsz szerződést, annál kevesebben fognak igazán foglalkozni a lakásoddal!

Hiszen az értékesítőknek ez a munkájuk. Pénzt szeretnének keresni, nem beállni egy végeláthatatlan hirdetési sorba, ahol majd vagy hullik valami kis forint, vagy csak a költségük volt a lakásoddal.

Ahhoz, hogy valaki lelkiismeretesen odaálljon és a Te érdekeidet képviselve értékesítse az ingatlanodat, bizalomra van szüksége. A TE BIZALMADRA!

Arra, hogy biztosítva lássa azt, hogy a lakásodra fordított idejéből és pénzéből bevétele lesz. Ebben az esetben elvárható Tőle, hogy a tárgyalások során a Te érdekeidet képviselje, a számodra fontos szempontokat tartsa szem előtt.

Tudom, hogy nehéz kiválasztani azt az embert, aki kiérdemelheti a bizalmadat. De arra biztatlak, hogy ne engedd el a választás lehetőségét!

NÉZZ UTÁNA A KÖZVETÍTŐNEK és akiben úgy gondolod, hogy maradéktalanul megbízol és megfelel a számodra a szolgáltatási csomagja, vele szerződj!

Ha számodra fontos az egyedi bánásmód és egy értékesítő sokéves tapasztalatával átitatott szolgáltatáscsomag, akkor jelentkezz és egyeztessünk időpontot!

JELENTKEZEM!