A vad szilveszteri buli, több tonna bejgli és felmelegített töltött káposzta után nagyon nehéz a mindennapokba visszatérni, főleg, ha az embernek még az ingatlan eladása is ott csücsül a vállán. Pedig itt az ideje újra belecsapni a lecsóba (vagy a maradék halászlébe…)!

Íme néhány tipp, hogyan ülj vissza a „lakáseladás nyergébe”!

 1. Bontsd le a fát!
  Manapság nem sokan tartják a január 6-i dátumot. Tudom, én is szívesen nézem a fát, akár január közepén is. Ha viszont eladó az ingatlanod, akkor érdemes tartanod magad egy ütemezéshez, és elrakni a díszeket a következő ünnepre. Fontos, hogy a lakást mielőbb visszaállítsd az alapállapotába.
  ui.: 6-a tegnapelőtt volt!
 2. Konfetti és tűlevél hajsza
  Azaz az ünnep utáni takarítás finomságai. Igyekezz minél alaposabban kipucolni a lakást, felszedni és eltűntetni a sarokban megbújó szaloncukor papírokat. Persze tudjuk, hogy lehetetlen minden konfettit eltüntetni, és egészen biztos, hogy költözéskor is találtok még, sőt az új lakónak is hagytok hátra belőle örökségként. De azért próbálkozzunk!
 3. Frissítsd fel a hirdetéseid!
  Nézd meg a hirdetéseid, frissítsd az új infókkal, ha vannak. Fizess rá még, hogy újra előrekerüljenek. Ha esetleg történt valamilyen változás, cseréld le a képeket. (Néhány tipp a profi hirdetésért!)
 4. Oszd meg!
  Itt az ideje újra megosztani a hirdetésed a közösségi oldalakon. Esélyes, hogy sokan elfelejtették, vagy akkor még nem volt nekik (vagy valamelyik ismerősüknek) aktuális, de most már az. Nyugodtan kérjük meg őket, hogy osszák meg a hirdetést: a legtöbb ember újévi fogadalma, hogy jobb ember lesz, és ilyentájt még be is szokták tartani.
 5. Kapcsolj 1000%-ra!
  Ha nem szeretnéd, hogy a lakáseladás átnyúljon 2017-re is, akkor most kapcsolj rá, nyomd be tövig a gázt. Ha szeretnél idén sikeres eladást, ne késlekedj, vágj bele! Ha pedig szeretnéd, hogy a legjobb feltételek mellett adj túl az ingatlanon, és nem hogy jövő ilyenkor, de már idén márciusban se kelljen ezzel foglalkoznod, akkor bízz meg egy profit!

Nos, eladjuk idén a lakásod? Én benne vagyok, ☞keress bátran☜!