Biztos vagyok benne, hogy Te is a legjobbat szeretnéd magadnak.

Ezért javaslom: mindig nézd meg, hogy az adott értékesítő valóban Neked dolgozik -e, mert a jutalékát így is – úgy is TE fogod megfizetni!

ITT DOLGOZUNK

Ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudjunk az eladóknak segíteni, területi felosztásban dolgozunk. Tanácsadóink az adott terület legjobb szakemberei közül kerülnek ki!

RÉSZLETEK

MIBEN SEGÍTÜNK?

Egyszerűen: DÖNTÉST támogatunk! Piaci ismereteinkkel, több, mint 10 éves tapasztalatunkkal biztosítjuk számodra, hogy az ingatlaneladás során a legjobb döntést tudd meghozni.

RÉSZLETEK

KÉRDÉSED VAN AZ INGATLANOD ELADÁSA KAPCSÁN? 

Kérdezz a szakembertől!

Amiben Te is számíthatsz ránk

PIACRA LÉPÉS

Az eladás egyik legfontosabb lépése. Milliókat bukhatsz, ha nem jól határozod meg azt az árat, vagy rossz időben, rossz stratégiával teszed a piacra az ingatlanodat!

EGYÜTTMŰKÖDÉS

A teljes folyamat alatt fogjuk a kezed. Minden döntési helyzetben rengeteg információt és tapasztalatot adunk át neked ahhoz, hogy a számodra legelőnyösebb döntést tudd meghozni az eladás kapcsán.

ÜZLETZÁRÁS

Több mint 10 év tapasztalata és bevált folyamatai alapján segítünk lezárni az üzletet. Nincs sorbanállás, felesleges körök, elvesztegetett idő, pénz és energia.

Megbízható és korrekt

„Edit szakértelme már az első találkozásunk alkalmával lenyűgözött. Évekkel ezelőtt, amikor ingatlant cseréltem, számos szakértővel felvettem a kapcsolatot, de mellette döntöttem. Ezt a legkevésbé sem bántam meg: azóta már számtalan alkalommal volt segítségemre kivételes felkészültségével, amely – nem mellesleg – teljes megbízhatósággal, korrektséggel párosul.”

Bruzsa Katalin • Budapest, József körút

HOZZUK KI A LEGTÖBBET AZ INGATLANOD ELADÁSÁBÓL!

Munkánk során legfontosabbnak tartjuk, hogy a szakmai tapasztalatunkat és naprakész ingatlan piaci ismereteinket kihasználva a legjobb feltételekkel értékesítsük az ingatlanodat! 

Ha erre van szükséged, akkor nincs más teendőd, mint az, hogy az itt található űrlap segítségével felveszed velünk a kapcsolatot és a területileg illetékes kollégánk megkeres a megadott elérhetőségek egyikén.