Hogyan add el a lakásodat 2 hónap alatt még akkor is, ha „áll a lakáspiac”?

Értékesítési technikák, amiket a tulajdonosok és az ingatlanosok 94%-a nem használ!

Rák Edit - A Sikeres lakáseladás kézikönyve

A lakáseladás nem az, aminek eddig gondoltad.

Nagyon könnyű abba a hibába esni, hogy az ingatlaneladást egy személytelen, piaci folyamatok által szabályozott ügymenetnek gondoljuk. Az eladók elsősorban az ingatlanpiacnak árulják a lakásukat. Ezért arra figyelnek, hogy mire van piaci kereslet és minek mennyi az ára. Aztán meglepődve tapasztalják, hogy nem tudják eladni az ingatlanjukat.

Mert útközben épp a legfontosabb résztvevő veszik el: a Vevő.

Egy hús-vér ember fogja kifizetni a lakásodat, nem az ingatlanpiac. Ez talán egyértelműnek tűnik, de ha belegondolsz, akkor máris 180 fokot fordul az értékesítési szemléleted. Például a Te Vevődet nem azért érdekli az erkély, mert az „növeli a lakás értékét”, hanem azért, mert ott szeretne esténként meginni egy pohár bort.

A sikeres ingatlanértékesítéshez a Vevőd fejével kell gondolkoznod

és az ő érzelmeire kell hatnod, és a legjobb értékesítők pont azért a legjobbak, mert ezt tudják és alkalmazzák. És ha jó értékesítő vagy, akkor a Vevődet nem fogja érdekelni, hogy szakértők szerint éppen „áll a lakáspiac”. Ha neki lakás kell, akkor megveszi… és Neked ott kell lenned, hogy a Te lakásodat vásárolja meg. De ha nem ismered a lakásértékesítés folyamatát, akkor lehet, hogy az ország legjobb lakása is évekig a nyakadon marad, mert nem tudod eladni.

Viszont ha tudod, hogy mi zajlik a Vevő fejében… hogyan kell kérdezni tőle… hogyan emeld ki a lakásod legjobb tulajdonságait… és érted az értékesítés művészetét… akkor azon kevesek egyike lehetsz, aki gyorsan és sikeresen el tudta adni a lakását. Ráadásul ha tudsz értékesíteni, akkor nem kell egyre lejjebb és lejjebb vinned a lakásod irányárát azt remélve, hogy hátha megveszi valaki… hanem megkapod érte azt az árat, amit megér.

Ha ismered a lakáseladás folyamatát, akkor ügyesebben és okosabban tudod majd eladni az ingatlanodat, mint a tulajok túlnyomó többsége. Sőt, ha ismered ezeket az értékesítési technikákat, akkor válogathatsz majd a Vevők között

Ha szeretnéd megismerni a lakásértékesítés folyamatát, akkor a legjobb helyen jársz.

Rák Edit - A Sikeres lakáseladás kézikönyve

 

Új ingatlanértékesítési könyv lakástulajoknak:

A sikeres lakáseladás kézikönyve

2990.-Ft

Kérem a könyvet most!

Nem kell értékesítőnek lenned

Azért írtam  A sikeres lakáseladás kézikönyve című ingatlanértékesítési könyvet, hogy lépésről lépésre megtanulhasd azokat az ingatlanértékesítési alapinformációkat, amelyek nélkül nincs sikeres eladás.

A lakáspiac nem mindenkinek áll, hanem csak azoknak, akik nem használják ezeket az értékesítési technikákat. A könyv könnyen olvasható és nagyon gyakorlatias. Nincs szükség semmilyen értékesítési alapismeretre, hogy fel tudd használni.

A könyv ára csak 2 990 forint, de a könyv annyit ér neked, amennyire jól használod. Ha el tudod adni az ingatlanodat azért az árért, amennyit ér (és nem kell lejjebb vinned az árat), akkor több százezerrel, vagy akár több millióval több maradhat a zsebedben.

Gondolj csak bele… egyetlen kis könyvecskét elolvasol, és utána a lakásodat nem 9 millióért tudod eladni, hanem 10,5-ért. Máris kerestél 1 500 000 forintot.

Tehát a könyv gyakorlatilag nemhogy INGYENES, de még pluszpénzt is jelent!

Neked szól a könyv, ha...

 • eladás előtt álló tulajdonosok, akik működő értékesítési technikákat és ötleteket keresnek

 • tulajdonosok, akik már hosszú hónapok és évek óta sikertelenül hirdetik az ingatlanukat

 • eladók, akik csalódtak az ingatlanosokban, és a saját kezükbe vennék az irányítást

 • ha sürgősen el kell adni az ingatlant (de a valós árán)

 • akik egy örökölt ingatlanon szeretnének túladni, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá

 • ingatlanértékesítők, akik még hatékonyabbá tennék a munkájukat

Az ingatlanértékesítés 5 alappillére

A 100 oldalas könyvből megtudod majd, hogy…

 1. Hogyan készülj fel az eladásra (ki az ideális vevőd, milyen papírokat szerezz meg)
 2. Hogyan ismerd meg az ingatlanod előnyeit és milyen csatornákon hirdess (és hogyan írj jó szöveget)
 3. Hogyan mutasd be a lakásodat (és hogyan NE)
 4. Mi a megállapodás rejtett logikája (hogyan kösd meg az üzletet)
 5. Hogyan kezeld a Vevőd kifogásait

És mindezt konkrét példákkal, olvasmányos történetekkel és kitölthető táblázatokkal. Kezedbe kapod a sikeres ingatlanértékesítés útmutatóját. Neked már csak használnod kell.

Kérem a könyvet most!

Mi történik a rendelésed leadása után?

 1. Megrendelésedet egy e-mailben visszaigazoljuk.
 2. A visszaigazolásban benne lesznek a fizetéshez szükséges részletek, a bankszámlaszám, ahová az összeget át tudod utalni.
 3. Az összeg beérkezését követően, küldjük Neked a csomagot.
 4. A csomag tartalmazni fogja az eredeti számlát!
 5. A könyv csak kiszállítással rendelhető, melynek bruttó ára egyszeri 990 Ft (magyarországi címre ajánlott küldeményként.)!

Szeretnéd a kezedbe venni végre a saját lakásod eladását? Szeretnéd, ha a lakáseladás nem egy nyűg lenne, hanem egy érthető és szerethető folyamat?

Akár 1-2 hónap alatt eladhatod az ingatlanodat azon az áron, amit valóban megér. Nem számít, hogy mennyire „áll a lakáspiac”, ha tudod, hogy hogyan érd el a Vevődet és hogyan győzd meg őt.

Mindezt megtudod A sikeres lakáseladás kézikönyvéből!

Rendeld meg most, és kezdd el járni Te is a sikeresen értékesítő ingatlantulajdonosok útját! (Emlékezz, az ingatlantulajok többsége vagy túl lusta, vagy túl gyáva ahhoz, hogy azt az utat járja, amit ezzel a könyvvel Te is fogsz)

És a könyv INGYEN volt, ha csak 2 990 forinttal drágábban tudod eladni a lakásodat. Ha pedig több százezerrel magasabb áron tudsz értékesíteni, akkor szereztél egy csomó pénzt csak azért, mert most megvetted ezt a könyvet! ☺

Mit kell tenned?

 • Töltsd ki az űrlapot!

 • Az alatta található gombra kattintva rendeld meg a könyvet!

 • Fizesd ki átutalással!

 • Dőlj hátra, amint megérkezik számlánkra a megrendelés összege, 2 munkanapon belül szállítja a könyvet részedre a GLS futárszolgálat!