Január elején keresett meg egy házaspár, hogy találkozzunk, és nézzem meg a lakásukat. Hozzávetőleg fél éve árulják már, de valamiért nem vette meg senki, pedig egy jó állapotú ingatlanról beszélünk, kifejezetten népszerű fajta. A pár nem értette, mi lehet a baj, végül megkérdeztek egy érdeklődőt, aki nemleges választ adott, hogy mi a probléma. Nem várt válasz érkezett…

Az érdeklődő a megtekintés után azt a visszajelzést adta, hogy úgy érzi, valami probléma van a lakással, valamit rejtegetnek, mivel nincs ingatlanközvetítő, akit megbíztak volna.  Úgy gondolta, hogy mivel nem vontak be harmadik félt, annak az lehet az oka, hogy valamilyen bajos dolgot próbálnak meg eltitkolni a lakással kapcsolatban. Az eszébe se jutott, hogy nem szerettek volna senkivel együtt dolgozni, és önállóan intézték volna az eladást.

Szeretnél mindent megtudni a jó hirdetésszövegről, illetve hogy hogyan építsd fel lépésről lépésre a sajátodat? A könyvemben olvashatsz róla!
Amennyiben pedig szeretnéd, profi marketing szövegíró partnereimmel megírjuk helyetted a tökéletes hirdetést és további tanácsokat is adunk. A választás rajtad áll!

Megmondom őszintén, ezen még én is meglepődtem. Évek óta, gyakorlatilag attól a perctől kezdve, hogy ebben a szakmában dolgozom, azon vagyok, hogy a szakmának hitelességet, és jó hírnevet szerezzek, ezért nagyon jól esik egy ilyesfajta visszaigazolás az ingatlanos társadalom felé. Holott tudom, nagyon sokan még nem így gondolkodnak, ezért is volt az őszinte rácsodálkozás a történetre.

Pontosan miért is mesélem ezt el neked?

Te is tudod, mivel olvasol, hogy hiszek abban, hogy sokan maguk is el tudják adni az ingatlanjukat, szakember segítsége nélkül. Ehhez mindig hozzáteszem azért, hogy nem mindegy, milyen feltételekkel (éppen ezért írom a blogot, hogy a helyzetedhez képest a legjobb lehess). Viszont szintén hiszem és vallom, hogy ez is egy olyan terület, ahol szükség van tapasztalt emberre, szakértő segítségre.

Ez a történet pedig azt mutatja meg, hogy egyre többen vannak, akik így gondolják. Ők azok, akik elismerik szakmaként az ingatlanközvetítést, és úgy gondolják, hogy hozzáértő ingatlan tanácsadóval szükséges belevágni egy eladásba.

Ha egyre több ilyen tulajdonos és vevő lesz, akkor az a szakmánknak is jót fog tenni. Azoknak, akik valóban becsületes munkát végeznek, akik tényleg beleadnak mindent, és a tapasztalataikkal segítik és támogatják az eladókat és vevőket. Ez az egyik igen nagy álmom.

Megértem, ha te úgy érzed, inkább egyedül birkózol meg ezzel a feladattal, ez esetben nagyon sok sikert kívánok neked, és olvasd rendszeresen az írásaim, mert igyekszem mindent megtenni, hogy elégedetten zárd le az ügyleteid.

Ha pedig mégis úgy döntenél, vagy már letetted a voksod az ingatlan tanácsadó megbízása mellett, ☞keress fel☜, és lássunk neki!