És mondd ki nyugodtan a választ, amit a legtöbben: “Azért, hogy hozza a vevőt!”

Azt szeretnéd, hogy hozzon valakit, aki majd diktálja, hogy mit szeretne, hogyan és mennyiért. Te pedig állsz és ugyanannyi piaci ismerettel, mintha egyedül csinálnád ugyanezt, meghozol egy döntést a legnagyobb vagyontárgyadról. Majd fizetsz érte többszázezer, akár több millió forintot…

Tudom, hogy valójában TE nem ezt szeretnéd!

Tudom, hogy olyan szakembert szeretnél magad mellett tudni, aki a TE problémáid és vágyaid tartja fontosnak. Olyat, aki rajtad segít, és a Te érdekeidet tartja szem előtt. Több, mint 10 év tapasztalatából meggyőződésünk, hogy a legtöbb támogatásra NEKED van szükséged, amikor megválsz eddigi otthonodtól. Ezért építettük fel ezt a tanácsadói csapatot, akik a tömeggel ellentétben a LAKÁSELADÓK IGAZI SZÖVETSÉGESÉVÉ váltak.

Mit kapsz Tőlünk, ha lakáseladásodhoz minket hívsz segítségül?

 • Végig ott leszünk melletted, nehogy átverjenek.

 • Mindent részletesen átbeszélünk, hogy ne írj alá semmi olyat, amit nem kell. Részletekbe menően, hogy a tapasztalat hiánya miatt ne menj bele olyan megállapodásba, ami számodra szűkös, vagy felesleges kockázatokat rejt.

 • A lakáseladást nem fogjuk tudni végigcsinálni nélküled, de végig ott leszünk és fogjuk a kezed. Szakmai tanácsokkal, piaci tapasztalatainkkal támogatunk, de a döntést Neked kell meghoznod, hiszen TE VAGY A TULAJDONOS!

HÍVJ MOST: +36 30 223 0004

ERRE SZÜKSÉGEM VAN!

Ha megbízol bennünk, ebben segítünk neked:

 • értékbecslés (valódi árat állapítunk meg, nem pakoljuk rá csak úgy a jutalékunk!)

 • elkészítjük a profi fotókat és hirdetésszöveget

 • kapcsolatot tartunk a vevőjelöltekkel

 • lakásmutatásokat szervezünk, és bonyolítunk le

 • ártárgyalásokat folytatunk

 • a lehető legjobb áron eladjuk az ingatlanod

 • elintézzük az igazolásokat, hivatali papírokat

 • részt veszünk az adásvételi szerződés kidolgozásában

 • birtokbaadást szervezünk

 • válaszolunk minden kérdésedre

Mire számíthatsz, ha mellettünk döntesz?

Azt szeretnéd, hogy számodra minden zökkenőmentesen történjen.

Éppen ezért megkímélünk a stressztől és az időrabló feladatoktól, hogy a végén  a te feltételeiddel együtt a lehető legjobb áron adjuk el a lakásod, a legtöbb pénzt keresve neked.

Ennek érdekében minden esetben:

 • teljesen őszintén

 • trükközésmentesen

 • kitartással

 • profizmussal

 • a te érdekeidet szem előtt tartva végezzük a munkánkat.

EZ AZ AMI KELL NEKEM!

Mire készülj, mi lesz más?

a lakáseladás során, és a folyamat minden lépése közben tehermentesítünk téged és ha kérdésed van, azonnal megválaszoljuk!

Szeretnénk rád elegendő időt szánni, ezért tanácsadónként egyszerre maximum 15 eladó ingatlannal foglalkozunk.

de helyetted sosem hozok döntést. Nálam nem történhet meg, hogy egy nem jut el hozzád egy ajánlat, csak mert én úgy döntöttem.

hiszek abban, hogy egy ingatlanközvetítő csak akkor fektet maximális energiát a lakásod eladásába, ha egyedül ő foglalkozik vele, nem pedig 10 másik kollégával együtt.

Nekik már segítettünk:

BRUZSA KATALIN

„Edit szakértelme már az első találkozásunk alkalmával lenyűgözött. Évekkel ezelőtt, amikor ingatlant cseréltem, számos szakértővel felvettem a kapcsolatot, de mellette döntöttem. Ezt a legkevésbé sem bántam meg: azóta már számtalan alkalommal volt segítségemre kivételes felkészültségével, amely – nem mellesleg – teljes megbízhatósággal, korrektséggel párosul.”

BUDAPEST   •   JÓZSEF KÖRÚT

ORBÁN ESZTER

„Tetszett Edit stílusa, ahogy megszólított engem. Azt éreztem, hogy hozzám beszél, tudja és érzi, hogy milyen problémáim, kérdéseim, aggályaim vannak, és hogy segítségre van szükségem. Az első telefonbeszélgetésünk még jobban megerősített abban, hogy ő az én emberem! Ez így is lett. 4 napon belül eladtuk a lakást. Edit jól látja, hogy a hirdetésben milyen célközönséget kell megcélozni. Az ügyintézésben, papírmunkában is maximális és gyors támogatást nyújtott. Kedves személyiségével, magas fokú szakmai tudásával levett a lábamról!”

BUDAPEST   •   ZUGLÓ

Ahol már találkozhattál velünk:

MENNYIBE kerül neked, hogy a lakáseladás során biztonságban érezd magad?

Hiszünk abban, hogy „egy ingatlanos annyit ér, amennyi a jutaléka”.

A mi szolgáltatási csomagunk ára (3 hónapos kizárólagos szerződéssel): 3,9% + ÁFA.

HA FONTOS NEKED, HOGY

 • A LEHETŐ LEGJOBB ÁRON

 • GYORSAN

 • SZÁMODRA FELESLEGES NEHÉZSÉGEK NÉLKÜL

értékesítsük ingatlanod, hívj most a 06 30 223 0004-es telefonszámon, vagy add meg neved és elérhetőséged, és legkésőbb 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Hiszünk benne, hogy erre a szolgáltatásra van szükséged ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a lakásod eladásából.

Még több lakástulajdonos, akiknek segítettünk:

Simon Györgyné Erika

„Megláttam Editet a Facebookon, és annyira szimpatikus volt, hogy nem volt kétséges, ő lesz a jó választás.
Úgy gondoltam, hogy Edit elég rámenős lehet ahhoz, hogy sikerüljön eladnunk a lakást. Ha úgy tetszik, női megérzés.
Hálás voltam azért, hogy sosem vert át, a megbeszélt időpontban mindig pontosan ott volt.
Ha felbukkant egy vevő, nem kellett heteket várni, hogy elhozza megmutatni a lakást. Mindenről tájékoztatást kaptam, sőt Edit az ügyvédnél is mellettem állt, hiszen fogalmam sem volt arról, mi a teendőm.”

BUDAPEST   •   KOSSUTH LAJOS UTCA

Nagy Krisztina

„Editre ajánlás útján találtam rá, és bátran állítom, hogy a legjobb találat volt! Minden kérdésemet türelmesen megválaszolt, még azokat is, amiket többször feltettem “a biztonság kedvéért”.
Ha valamire nem tudott válaszolni, annak azonnal utánajárt. Felbecsülhetetlen segítség volt az ajánlat kialakításában, a vevőkkel való tárgyalás és a közműveknél, hivataloknál történő ügyintézés során.
3-6 hónapon belül ígért eredményt, ehhez képest az első kapcsolatfelvételünktől számítva 2 hónapon belül a lakást – normál piaci áron – nemhogy eladtuk, de át is adtuk a vevőknek és minden ezzel kapcsolatos ügyintézés is lezajlott. A lakás ráadásul olyan környéken volt eladó, ahol még 10 másik ugyanolyan kategóriás lakással “versenyzett” a piacon!
Végig érezhető volt, hogy profi kézbe került az ügy, nem volt megválaszolhatatlan kérdés vagy megoldhatatlan feladat. Nem volt macera, nyűglődés, időhúzás, volt viszont hatékony, gyors munka és magabiztos szakértelem.
Ha azt szeretné, hogy egy végtelenül tapasztalt, profi szakember vegye kézbe az Ön lakáseladását, akkor bátran bízza Rák Editre!”

BUDAPEST   •   ZUGLÓ

Márkus Éva

„Edit, azért írok, hogy megköszönjem a rendkívül gyors, de mellette határozott, alapos munkádat, mindenre kiterjed a figyelmed. Nálad nincs megoldhatatlan helyzet. Érződik, hogy szereted a munkád, nem csak elvégzed. Mindig mosolyogsz, pozitív vagy, jó a közeledben lenni. Mindenkinek ilyen értékesítőt kívánok! Még egyszer köszönöm szépen!”

BUDAPEST   •   RÓMAI-PART

Illés Éva

„„A legtutibb ingatlanos vagy! Akinek szüksége lesz segítségre, ajánlani foglak ezután is. Aki pedig nem él a lehetőséggel, magával szúr ki! További sikereket kívánok ebben az évben is!”

BUDAPEST   •   GAZDAGRÉT