Emlékszel még a tavaly év végi „leg-leg-leg” sorozatunkra? Írtunk a ☞ legfiatalabbról ☜ , a ☞ leggyorsabbról ☜ , a ☞ legmeghatóbbról ☜ …

Nos, idén új rekordot döntöttünk, nemcsak a 2015-ös évben, hanem az Ingatlan-tanácsadó.hu egész pályafutása során.

Olvass tovább, és elárulom, mi ez a rekord – és mi ebből a tanulság neked!

Dobpergés, fanfárok: idén volt a legsikeresebb napja egész ingatlanos pályafutásomnak.
Egyetlen nap alatt 3 megegyezés született!
Ez igen különleges élmény egy ingatlanosnak!

Honnan jött a „sült galamb”?

Mondhatnám azt, hogy rám mosolygott a szerencse, vagy két jobb lábbal keltem fel aznap reggel, de a valóságban más okok vannak e különleges nap hátterében. Olyan okok, amelyek számodra is nagyon fontosak lehetnek.

Figyelj jól, mert most elárulom a titkomat:

  1. Jó ingatlanpiac.
  2. Szakértelem.
  3. Rengeteg munka.

Miért fontos ez neked?

Ha elég ideje követed az Ingatlan-tanácsadó blogját, akkor már biztosan tudod, hogy a szakértelem és a sok belefektetett munka nálunk alap: nem mennyiségre, hanem minőségre dolgozunk, nem ezer ügyfelünk van, csak pár, de értük mindent megteszünk.

Ami sokak számára újdonság, az a jó ingatlanpiac.
Már hogy lenne jó?
Hiszen „mindenki tudja”, hogy áll az ingatlanpiac!

Elárulok neked egy titkot: az ingatlanpiac évek óta fellendülőben van. Ha teljesen beállt volna, akkor a szakértelmem és a rengeteg munkám sem ért volna sokat, hiszen ahol nem akarnak lakást venni, ahol nincs pénz az ingatlanvásárlásra, ott megfeszülve sem tudok aláírni egy megállapodást. Pláne hármat!

Elárulom neked, hogy az ingatlanpiacon jelenleg nyüzsögnek a készpénzes vevők, akik csak minimálisan alkudnak, cserébe viszont meglehetősen gyorsan szeretnének lakást vásárolni. Ha azon morfondírozol, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy lehet, hogy, ha a csillagok is úgy állnak, akkor talán-talán megfordulna a fejedben ingatlanod eladása… MOST tedd meg! Ne halogasd: az ingatlanpiac MOST szárnyal!

Tudta ezt az a 3 eladó is, aki most már elégedetten hátradőlhet. És tudja ezt az a 3 vevő is, aki hamarosan új otthonában bonthat pezsgőt a sikeres megállapodásra.

Te mikor döntesz?

Apropó! Egyáltalán tudod már, hogy mennyit ér a lakásod? Ha nem, használd ki az alkalmat, és ☞ kérj ingyenes értékbecslést ☜ !