Kérlek, hogy tartsd a lakáskulcsod a monitorhoz és koncentrálj erősen a nappali ablakára! Megvan? Egy pillanat, koncentrálok… igen, látom már… most már egészen pontosan látom, hogy mennyiért lehet eladni a lakásodat.

A lakásod értéke… kattints, olvass tovább és elárulom!

Szóval a lakásod értéke egészen pontosan 21 349 256 forint.

Ha szerinted nem ennyi, akkor

  • nem koncentráltál eléggé
  • rosszul tudod a lakásod értékét, vagy
  • hogy ez az egész csak vicc.

A lakás értékét nem lehet a távolból megmondani.

Sőt!  A lakás értékét telefonon keresztül sem tudom megmondani!

Pedig sokan ezt hiszik: nap mint nap kapok olyan telefonhívásokat, hogy legyek szíves és mondjam meg a hívó félnek, hogy mennyiért tudnám eladni az x négyzetméteres, y helyen fekvő lakását.

Csakhogy – ☞ korábban már írtam róla ☜ – a lakás értékbecslése nem ilyen egyszerű, néhányadatból végzett számítás. A hívó fél általában csak két-három paramétert ad meg, holott egy lakás értékét ennél jóval több dolog határozza meg. És ha egyenként, mindenre rákérdeznék, még akkor sem tudnám kitalálni a lakás értékét úgy, hogy nem is láttam.

Mert lehet, hogy a beszélgetésből nem derül ki, hogy

  • a szomszédok kedvesek, de az egyiküknek rockbandája van, a másik operaénekes, a harmadiknak pedig 9 tüneményes – bár picit hangos – gyereke van.
  • hogy a környék csendes, de az ablak alatt épp egy buszmegálló van
  • hogy rengeteg bolt van a környéken, de délután 4-kor bezárnak
  • hogy a közelben van egy gyönyörű, hangulatos park, ahol napközben a Pitbull-rajongók Országos Szövetsége szokott „csibészeset” játszani…

… és még sok más apróság, amit magadtól nem említesz meg, és nekem eszembe sem jut rákérdezni.

A lakás értékbecslése nem távgyógyítás, hanem egy komoly tudomány, már-már külön szakma, ami bizony csak személyes felmérés alapján működik. A legtöbb ember el sem hiszi: telefonon keresztül még csak körülbelüli árat sem tudok mondani, bármennyire is szeretné a hívó fél. Hiszen azok az apróságok, amelyek csak egy személyes megtekintés során derülnek ki, akár milliókat is jelenthetnek az ingatlanod értékének meghatározásakor!

Hogyan kaphatsz mégis ingyenes értékbecslést?

A dolog egyszerűbb, mint gondolnád…Nagyon szívesen segítek ugyanis abban, hogy felbecsüljem, mennyit ér az ingatlanod. Ehhez nem kell mást tenned, mint időpontot egyeztetni velünk az ☞ ingyenes értékbecslésre ☜, hogy szakértő szemmel, minden fontos paramétert figyelembe véve, minden apró részletet felmérve segítsünk meghatározni az ingatlanod értékét.

Ez neked semmibe sem kerül és semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak szabadíts fel rá egy félórácskát-órácskát, a többit pedig bízd ránk!

A telefonos táv-értékbecslés csak mese – ☞ kattints ide és egyeztessünk időpontot ☜ egy ingyenes, személyes értékbecslésre!