Úgy bizony! És milyen is ez az álom? Neked elég csak tükörbe nézned, de a többieknek azért leírom, jó?

Csak, hogy többen lehessenek olyanok, mint Te! ?

Milyen is tehát egy ingatlanközvetítő álma?

Egy olyan ügyfél, aki…

…őszinte.

Mindenekelőtt. Ahogyan a jó ingatlanközvetítő is őszinte, az álom-ügyfél sem titkolózik a szakember előtt. Ezzel ugyanis gátolja azt, hogy a legjobban végezhesse a munkáját.

…nem fél kérdezni.

Bár a tapasztalt ingatlanközvetítő igyekszik megosztani a lényeges információkat a tulajdonosokkal, teljes mértékben nem tudja kideríteni, mire is kíváncsiak. Ha valóban kíváncsi vagy minden részletre, betűről betűre, szögről szögre, akkor ne félj megkérdezni. A tanácsadód készségesen válaszolni fog minden kérdésedre.

…pontos.

Én, mint tanácsadó igyekszem minden terhet levenni az ügyfeleim válláról, de valamihez ők is kellenek. Ha például szeretnél részt venni a mutatásokon, akkor neked is pontosnak kell lenned, nem csak nekem. És sokat szokott segíteni az is, ha visszahívsz! ?

…elismer.

Számomra nagyon fontos, hogy az ügyfelem elismerjen, mint szakembert. Tudom, hogy a szakmánkkal szemben kialakult ellenszenv miatt ezért sokat többet kell harcolnom. Szerencsére a legtöbb ember, akivel együtt dolgozom nem szokott kételkedni bennem!

…valóban el akarja adni a lakását.

Nagy vesszőparipám a bizonyos 0. lépés, azaz: akard eladni a lakásod. Ha egy ügyfél teljesen elhatározta már magát, sokkal könnyebb az együttműködés.

Mit gondolsz, nekünk működne a közös munka?

☞Keress fel☜, és valóra váltod az álmom!