Ha lakásvásárláson töröd a fejed, erre hamarosan szükséged lesz!

Napi 4 órában lakást keresel, mégis mindig lecsúszol a legjobb ajánlatokról?

Nem tudsz elég időt az ingatlanos oldalak böngészésével tölteni, mert valamikor dolgoznod is kellene?

Éppen elég nehéz feladat a munkahelyen helytállni anélkül is,

hogy közben azon kelljen szoronganod, hogyan fogod megtalálni a számodra legtutibb lakást? Hadd segítsek…

A mai ingatlanpiacon, ahol egekben az árak, mindenki vásárol, a tulajdonosok nagyon kedvező helyzetben vannak. A jó lakások, akár órák alatt elkelnek. Ilyenkor nagyon nehéz vevőnek lenni. Hiába van ott a pénzed, ha nem találod a megfelelő ingatlant, vagy a legjobbakról rendre lecsúszol… Pedig már úgy beleélted magad a költözésbe, igaz?

Ahogy az előbb is írtam, ebben tudok Neked segítséget nyújtani. Átveszem Tőled az összes teendőt, ami a lakásvásárlással jár. Megtalálom a számodra legjobbat, megnézem, felmérem, lealkudom, megszervezem az adásvételi szerződést és végig melletted leszek egészen a beköltözésig.

Ha szeretnéd, hogy egy szakértő végig melletted legyen és a legtöbbet hozza ki a pénzügyi keretedből, akkor az alábbi csomagokból választhatsz:

Útkereső csomag!

—- kötelezettségek nélkül —

 Ha még nem pontosan tudod, hogy merre indulj, ezért inkább szeretnél 30-40 percben beszélgetni arról, hogy mik a lehetőségeid a mai ingatlanpiacon, ha lakást vennél, akkor személyes konzultációra is van lehetőséged.

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT!

[price_table id="15150"]

Miért engem válassz szaktanácsadódnak?

 • 15 évnyi tapasztalattal és majd 1000 sikeres adásvétellel a hátam mögött jószerivel már minden helyzettel találkoztam az ingatlanpiacon, ami előfordulhat.

 • Tudom mik azok a kérdések, amiket a vevők a leggyakrabban elfelejtenek, pedig sarkalatos pontok a vásárlásnál. És fel is teszem őket!

 • Ránézésre megmondom az eladó motivációját és hogy mit lehet kihozni az ügyletből. Imádok alkudozni és ebben az esetben ezt a TE érdekeid mentén teszem!

 • Odafigyelek minden apróságra, ott vagyok a megtekintéskor, a szerződéskötésnél, számontartom a tennivalókat és a birtokbaadásnál is mindenen rajtatartom a szemem.

Ahol már találkozhattál velem:

Biztos vagyok a szolgáltatásunk minőségében, ezért

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Ha a megrendelt szolgáltatással mégsem voltál maradéktalanul elégedett és ezt a szolgáltatás lezárásáig jelzed, akkor a teljes díjat minden további indoklás nélkül visszafizetem a számodra! És még haragudni sem fogok!

MOLNÁR VALÉRIA

“Évek óta tervezgettem, hogy veszek egy lakást, de amikor elkezdtem nézelődni, akkor valahogy mindig abbamaradt a lelkesedésem, mivel annyi teendőt kell volna elintézni. Később úgy alakult az életem, hogy el kellett hagynom az akkori albérletem, és nagyon gyorsan kellett lakást találnom. Úgy döntöttem, hogy inkább belevágok a vásárlásba, akkor hívtam fel Editet. Edit nagyon kedves, segítőkész és felkészült volt, ezért úgy döntöttem, hogy bár a tanácsai alapján én is képes lennék rá, inkább megspórolom az aggodalmat és mindent rábízok. Amitől addig tartottam, ő azt mind megoldotta, szinte mindent elintézett helyettem. A legfontosabb pedig az volt, hogy tudtam, hogy a legjobb minőséget fogom kapni mindenből, mert profi segítségem van. Nagyon hálás vagyok neki, mert csodaszép lakást tudtam venni.”

JAKUS ALIZ

„Sosem laktam albérletben, mindig is a saját otthon kialakítása volt a tervem. Szerencsére hamar jól fizető állást találtam, viszont a rengeteg felmerülő kérdés többször elbizonytalanított, úgyhogy sokáig maradtam a szülői házban. Editet akkor kerestem meg, amikor párommal felmerült az összeköltözés és a családalapítás. Elmentünk a tanácsadásra, ahol nem túlzás azt állítani, hogy még több problémás dologgal szembesültem, mint azt hittem volna, viszont mindent el is magyaráztak. Megértettük a kockázati tényezőket és olyan tudást szereztünk, amivel, mint később kiderült, az átverhetetlen vevő kategóriába léptünk. A kinézett lakást végül nem vettük meg, egy sokkal jobbat viszont igen, és azóta plusz egy fővel gyarapodott is a család. Köszönöm még egyszer!”

Következő lépés: Így tudod megrendelni!

 • Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

 • Az adatok megadása után, kattints a ADATOK BEKÜLDÉSE gombra!

 • 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük a részleteket!

  (HA SOS SZÜKSÉGED VAN SZAKÉRTŐI SZEMRE, KÉRLEK HÍVJ TELEFONON!)

  FONTOS! Ahhoz, hogy a számodra legkedvezőbbet tudjuk kihozni a lakásvásárlásból, egy hónapban maximum 9 új vevőt tudunk elvállalni!

Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!