Lakásvásárláson gondolkodsz, de azt sem tudod merre indulj?

Évekre szóló döntést kell meghoznod és előtte tájékozódni szeretnél?

Először is: GRATULÁLOK!

Azon kevés tudatos vásárló közé tartozol, aki észérvek mentén vásárolja meg álmai otthonát. A legjobbat akarod kihozni a pénzedből és számodra is világos: nem egy kiló kenyér megvásárlásáról van itt szó, ami ha nem ízlett, akkor legközelebb másik pékségbe mész.
Tisztában vagy vele: ha lakásvásárlásnál nem jó vásárt csinálsz, évekig szenvedni fogsz és milliókat buksz rajta.
Kemény munka árán megszerzett milliókat!

Megnyugtatlak, ez az a helyzet, amitől a legtöbb lakásvásárlót kiver a víz.

Ezért is hoztuk létre ezt az új szolgáltatási csomagot, amivel esélyed nincs arra, hogy átverjenek, hiszen szakembertől kérdezhetsz, és ha kéred, ott áll melletted és tudásával támogat a számodra megfelelő lakás kiválasztásában.

Te is kockázat nélkül szeretnél vásárolni?

Millió kérdésed van a lakásvásárlás kapcsán, de nem tudod kinek feltenni?

Ha szívesen meghallgatod 14 év tapasztalatát mielőtt kifizeted a milliókat ingatlanodra, fordulj hozzám bizalommal!

Személyes tanácsadás lakásvásárláshoz

Mi fog történni?

 • Jelentkezel az ingyenes tanácsadásra

 • Mi 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot

 • Megbeszélünk egy mindkettőnk számára szimpatikus időpontot

 • Eljössz a találkozóra (ha szeretnéd a barátoddal, barátnőddel, pároddal vagy a szüleiddel is érkezhetsz)

 • Beszélgetünk a lakásvásárlásról jó hangulatban, emberi nyelven. Átrágjuk az elképzeléseidet, a lehetőségeidet, adottságaidat 45 percben kötetlenül és kötelezettségek nélkül.

  • Hol érdemes vásárolnod a célodnak megfelelően?
  • Mikor érdemes alkudozni és hogyan?
  • Milyen hitelt érdemes felvenni?
  • Milyen ügyvéddel érdemes együtt dolgozni? (Sokan hiszik, hogy a család ügyvédje mindent tud és nagyon okos. Ez biztosan így is van, de ez egy komplex szakma, és ennyi év tapasztalat után bátran kijelenthetem, hogy az ingatlan adásvételekre specializálódott szakjogászok közül sem képes mindenki a felek igényeire koncentrálni.)
 • A végén elbúcsúzunk, és nagyon szurkolok a sikeres ügyletedhez 🙂

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT!

Jelentkezz 2018. január 30-ig és számodra a tanácsadás ingyenes!

Ezt a kivételes lehetőséget kizárólag a megadott időpontig, de maximum 15 főnek érvényes! Ha a lejárati határidő előtt megtelnek a szabad helyek, az akciót lezárjuk!

Miért ingyen?

Mert az én érdemem a Te sikered! Nem titok, hogy szenvedélyesen imádok segíteni az embereknek az ingatlan vásárlás és eladás területén. Magyaroszágon egy ember átlagosan maximum háromszor vesz lakást. Ebben gyakorlatot szerezni így nem könnyű, ráadásul, minden eset más és más! 

Éppen ezért gondolom, hogy az általam – majd ezer adásvétel során – megszerzett tapasztalat mások számára is sokat segíthet.

Emellett egyre többen fordultok hozzám olyan kellemetlen történetekkel, melyek a vásárlás megtörténte után ért Titeket. Ekkor már sok mindent nem tudok tenni, ezért igyekszem minél több embernek megadni a lehetőséget, hogy megelőzzék a váratlan helyzeteket. Ez egy komplex szakma és a lakásvásárlás egy hatalmas felelősség.

A sikeresség érdekében tisztában kell lenni a jelenleg aktuális ingatlanpiaci sajátosságokkal, egyedi jogi kérdésekkel és lehetőségekkel, adózási kötelezettségekkel és a hitelezés rejtelmeivel is. És ha ez még nem lenne elég, a megfelelő adásvételi szerződés megkötése is sorsdöntő kérdés.

Miért engem válassz szaktanácsadódnak?

 • 15 évnyi tapasztalattal és majd 1000 sikeres adásvétellel a hátam mögött jószerivel már minden helyzettel találkoztam az ingatlanpiacon, ami előfordulhat.

 • Tudom mik azok a kérdések, amiket a vevők a leggyakrabban elfelejtenek, pedig sarkalatos pontok a vásárlásnál. És fel is teszem őket!

 • Ránézésre megmondom az eladó motivációját és hogy mit lehet kihozni az ügyletből. Imádok alkudozni és ebben az esetben ezt a TE érdekeid mentén teszem!

 • Odafigyelek minden apróságra, ott vagyok a megtekintéskor, a szerződéskötésnél, számontartom a tennivalókat és a birtokbaadásnál is mindenen rajtatartom a szemem.

Ahol már találkozhattál velem:

Biztos vagyok a szolgáltatásunk minőségében, ezért

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Ha a megrendelt szolgáltatással mégsem voltál maradéktalanul elégedett és ezt a szolgáltatás lezárásáig jelzed, akkor a teljes díjat minden további indoklás nélkül visszafizetem a számodra! És még haragudni sem fogok!

MOLNÁR VALÉRIA

“Évek óta tervezgettem, hogy veszek egy lakást, de amikor elkezdtem nézelődni, akkor valahogy mindig abbamaradt a lelkesedésem, mivel annyi teendőt kell volna elintézni. Később úgy alakult az életem, hogy el kellett hagynom az akkori albérletem, és nagyon gyorsan kellett lakást találnom. Úgy döntöttem, hogy inkább belevágok a vásárlásba, akkor hívtam fel Editet. Edit nagyon kedves, segítőkész és felkészült volt, ezért úgy döntöttem, hogy bár a tanácsai alapján én is képes lennék rá, inkább megspórolom az aggodalmat és mindent rábízok. Amitől addig tartottam, ő azt mind megoldotta, szinte mindent elintézett helyettem. A legfontosabb pedig az volt, hogy tudtam, hogy a legjobb minőséget fogom kapni mindenből, mert profi segítségem van. Nagyon hálás vagyok neki, mert csodaszép lakást tudtam venni.”

JAKUS ALIZ

„Sosem laktam albérletben, mindig is a saját otthon kialakítása volt a tervem. Szerencsére hamar jól fizető állást találtam, viszont a rengeteg felmerülő kérdés többször elbizonytalanított, úgyhogy sokáig maradtam a szülői házban. Editet akkor kerestem meg, amikor párommal felmerült az összeköltözés és a családalapítás. Elmentünk a tanácsadásra, ahol nem túlzás azt állítani, hogy még több problémás dologgal szembesültem, mint azt hittem volna, viszont mindent el is magyaráztak. Megértettük a kockázati tényezőket és olyan tudást szereztünk, amivel, mint később kiderült, az átverhetetlen vevő kategóriába léptünk. A kinézett lakást végül nem vettük meg, egy sokkal jobbat viszont igen, és azóta plusz egy fővel gyarapodott is a család. Köszönöm még egyszer!”

Következő lépés: Így tudod megrendelni!

 • Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

 • Az adatok megadása után, kattints a ÉRDEKEL gombra!

 • 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük a részleteket!

  (HA SOS SZÜKSÉGED VAN SZAKÉRTŐI SZEMRE, KÉRLEK HÍVJ TELEFONON!)

  FONTOS! Ahhoz, hogy a számodra legkedvezőbbet tudjuk kihozni a lakásvásárlásból, egy hónapban maximum 9 új vevőt tudunk elvállalni!

“Párommal nemrég részt vettünk Nálad egy ingatlan tanácsadáson.
Mindketten nagyon hasznosnak és aktuálisnak találtuk a meglátásaidat, javaslataidat, tanácsaidat és külön örültünk, hogy sok olyan szempontra hívtad fel a figyelmünket, amire első kézből nem gondoltunk volna. Nagyon köszönjük. A napokban keresni foglak!”


R. Diána

 

Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!