Mindig is saját otthonra vágytál? Új lakásba költöznél? Esetleg kiadási céllal vásárolnál ingatlant? Mindegyik nehéz feladat, amibe nem könnyű egyedül belekezdeni.

Millió kérdés kavarog ilyenkor az ember fejében, a vásárlás pedig csak ritkán megy kockázat- és/vagy zökkenőmentesen. Rengeteg dologra kell egyszerre odafigyelni, ha nem akarunk utólag veszteségekkel számolni, ráadásul az sem könnyíti meg a vevő dolgát, hogy a hirdetések gyakran félrevezetőek a sikeres eladás reményében

 • Hol érdemes vásárolni a célomnak megfelelően?

 • Mennyit ér valójában az adott ingatlan? Reális a kínálati ár?

 • Mikor érdemes alkudozni és egyáltalán hogyan?

 • Milyen hitelt vegyek fel?

 • Nincs is ügyvédem, mitévő legyek?

 • Mi legyen a szerződésben, hogy biztosra menjek?

Te tudod ezekre a kérdésekre a választ? Nem szeretnél nagyot bukni, ugye? Biztosan nem, úgyhogy segítünk!

Természetes, ha nem vagy mindennel tisztában, hiszen ezek bonyolult dolgok. Pontosan ezért született meg a személyre szabott ingatlan tanácsadás, hogy az összes kérdésedre választ kapj és később már magabiztosan állhass az eladó elé úgy, hogy minden vevői fortélynak tudatában vagy.

Érdekel a tanácsadás!

Mit kapok a tanácsadáson?

 • Felmérjük az elképzeléseidet, elmondjuk a reális lehetőségeket

 • Pénzügyi tanácsokat

 • Segítséget a szerződések értelmezéséhez

 • Gyakorlati tippeket hitel témában

 • Betekintést a tulajdoni lap rejtelmeibe

 • Tételes listát a teendőkről

 • Segítséget az alkudozáshoz

 • És még sok mást, hogy boldogan vehesd majd át új lakásod kulcsait

Légy te is boldog és elégedett ingatlan tulajdonos,

hogy más dolgod már ne is legyen, mint berendezni a lakást vagy éppen megtalálni a tökéletes bérlőt. Nekik már segítettem:

 

MOLNÁR VALÉRIA

“Évek óta tervezgettem, hogy veszek egy lakást, de amikor elkezdtem nézelődni, akkor valahogy mindig abbamaradt a lelkesedésem, mivel annyi teendőt kell volna elintézni. Később úgy alakult az életem, hogy el kellett hagynom az akkori albérletem, és nagyon gyorsan kellett lakást találnom. Úgy döntöttem, hogy inkább belevágok a vásárlásba, akkor hívtam fel Editet. Edit nagyon kedves, segítőkész és felkészült volt, ezért úgy döntöttem, hogy bár a tanácsai alapján én is képes lennék rá, inkább megspórolom az aggodalmat és mindent rábízok. Amitől addig tartottam, ő azt mind megoldotta, szinte mindent elintézett helyettem. A legfontosabb pedig az volt, hogy tudtam, hogy a legjobb minőséget fogom kapni mindenből, mert profi segítségem van. Nagyon hálás vagyok neki, mert csodaszép lakást tudtam venni.”

JAKUS ALIZ

„Sosem laktam albérletben, mindig is a saját otthon kialakítása volt a tervem. Szerencsére hamar jól fizető állást találtam, viszont a rengeteg felmerülő kérdés többször elbizonytalanított, úgyhogy sokáig maradtam a szülői házban. Editet akkor kerestem meg, amikor párommal felmerült az összeköltözés és a családalapítás. Elmentünk a tanácsadásra, ahol nem túlzás azt állítani, hogy még több problémás dologgal szembesültem, mint azt hittem volna, viszont mindent el is magyaráztak. Megértettük a kockázati tényezőket és olyan tudást szereztünk, amivel, mint később kiderült, az átverhetetlen vevő kategóriába léptünk. A kinézett lakást végül nem vettük meg, egy sokkal jobbat viszont igen, és azóta plusz egy fővel gyarapodott is a család. Köszönöm még egyszer!”

Gyere el te is a személyre szabott ingatlan tanácsadásra és tudj meg mindent, ami a kiszemelt ingatlan sikeres megvásárlásához szükséges! Ne légy balek, ne hagyd, hogy az eladók túljárjanak az eszeden, segítünk abban is, hogy kiszűrd a problémás eseteket.

Bátran keress akkor is, ha még nem teljesen aktuális a lakásvásárlás, viszont közeleg a döntés, vagy éppen csak szeretnél jól informált lenni, hogy később kevesebb gondod legyen.

JELENTKEZEM A TANÁCSADÁSRA!

A személyre szabott ingatlan tanácsadás díja mindössze Bruttó 25 400 Ft helyett most INGYENES! Csekély összeg annak fényében, hogy milyen sok nehézség adódhat a vásárlási folyamat során. Segítünk, hogy jól járj!

Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is légy szíves kitölteni!