Zárva lesznek a boltok és a plázák?
Na és?
Az internet és otthonod ajtaja szerencsére továbbra is tárva-nyitva áll. Kenyeret nem lehet venni vasárnaponként, de lakást igen.

Most összegyűjtöttem neked 3+1 okot, hogy miért örülj a vasárnapi zárva tartásnak!

Nem akarok politizálni, nem akarom sem védeni, sem támadni a kormány döntését, miszerint mostantól fogva zárva lesznek vasárnap a plázák, a boltok.
Alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok, igyekszem mindennek a jó oldalát nézni.
Ezért gyorsan kerestem 3+1 okot, hogy miért is jó neked a vasárnapi zárva tartás, 3+1 tippet, hogyan fordítsd a hasznodra. ☺

1. Vidd ágyba a laptopodat!
A vasárnap délelőttök a legtöbb családban kényelmesen indulnak. Ez a lustálkodás, a reggeli tévézés, az „ágybareggeli” ideje.
A te családodban is így van?
Nagyon jól teszed, pihend ki magad!
Mostantól nem kell felpattanni és bevásárolni, még tovább heverhetsz a puha vánkoson.
Használd ki ezt az időt, vidd ágyba a laptopodat és frissítsd gyorsan a hirdetéseket!
Így hamar a találati listák élére kerülhetsz és a sok ember, aki éppen nem shoppingol, talán pont a te ingatlanhirdetéseidet fogja böngészni.

2. Ha már elhatároztad, hogy felkeltél, akkor készíts néhány új képet is, használd ki, hogy van időd kivárni a tökéletes fényviszonyokat!

3. Egy érdeklődő meg szeretné nézni a lakásodat? Hívd meg vasárnapra!
Korábban már írtam arról, hogy ☞ a lakás bemutatásának időzítése milyen fontos.
Most, hogy a bevásárlást már szombat délelőtt el kell intézni, neked és az érdeklődőnek is felszabadult a vasárnap délelőttötök. ☺
Bár már egyre hosszabbak a nappalok, de a hétköznap esték még mindig szürkék egy kicsit. Próbáld inkább finoman meggyőzni az érdeklődőt, hogy vasárnap jöjjön, az általad választott napszakban!
Ha reggelente besüt a nap az ablakokon és az egész lakás csak úgy ragyog, akkor délelőttre hívd meg! Ha eszméletlen látvány a naplemente az ablakból, akkor kora estére.
Figyelj oda, hogy a vasárnapi ebéd illatát ne kelljen szagolnia! Várj az ebédfőzéssel, amíg elmegy, vagy ☞ szellőztesd ki nagyon alaposan a lakást! ☜

+1. Egész héten keményen dolgoztál és úgy érzed, hogy agyonnyom a stressz?
Használd a vasárnapot arra, amire való: pihenj, szórakozz, legyél a családoddal és töltődj fel a következő hétre!

Te mivel fogod tölteni mostantól a vasárnapjaidat?